• Montenegro villor
 • Montenegro

Två nya fantastiska villor med panorama utsikt i Montenegro.

Över havet ca 150 meter från närmsta strand.

Villa nr 1, 298/6: Brutto area ca 308 kvm, netto inre 166,6 kvm + balkonger 63,1 kvm vinkällare 36,5 kvm Total yta ca 266 kvm. På första våningen finns det stort vardagsrum två sovrum med massivt trägolv, stort badrum med massagedusch kabin tvättställ toalett och klinker och kakel i högsta kvallitet. På detta plan finns även en liten mini lägenhet fullt utrustad med toalett, dusch och förberett för ett mini kitchnet. Kan lätt göras om till en bastu. En mycket påkostad trappa i marmor och rostfritt stål tar er upp till andra våningen. Där möter er en fantastisk salong med massivt trägolv och en enorm terrass med fantastisk utsikt över hav och berg. Allt är förberett för ett lyxigt kök och kamin för svala vinterkvällar. I etage finner ni de bägge sovrummen med tillhörande stort badrum utrustade med massage dusch VC etc. Bägge villorna har en enorm vinkällare på ca 30-35 kvm som givetvis kan användas även för förvaring Gym etc. Båda villorna är utrustade med vattenburen värme med element i varje rum som är enkelt att ansluta till t.ex solvärme. AC finns på varje plan.

Framför villorna finns det god plats att kunna bygga en pool som då även den får en fantastisk havsutsikt.

Till varje villa finns de två parkeringsplatser i direkt anslutning till villorna.

Villa 2, 289/12 324 kvm gross, Netto insidan 168.6 kvm + två terrasser 67 kvm +källare/vinkällare 29 kvm totalt ca 265 kvm. Utrustning och planering är liknande som förra villan men med smärre arkitektoniska detalj förändringar.
Villorna är ritade av den mest framträdande arkitektbyrån i Montenegro och byggda av en välrenommerad byggnadsfirma till absolut högsta internationell standard och allt i naturmaterial. Som framgår av bilderna har arkitekten utnyttjat tomtens naturliga fall och därmed möjliggjort att villorna byggts i etage i olika nivåer. Självklart är villorna ytterst väl isolerade och byggda med mycket påkostade stödmurar och ett mycket kostsam och omfattande dränage. Allt väl dokumenterat och specificerat.
Intercom system är installerat även tv antenn för både markbunden digital mottagning samt sattelit antenn. Rikligt utrustat med tv och telefon uttag i alla rum . All fönster är typ reflex fönster för att reflektera den starka solen och att förhindra insyn. Det finns också installerat fönsterluckor i aluminium till samtliga fönster. Ytterdörrarna är säkerhetsdörrar. Priset är 420.000 euros per villa, alltså 840.000 euros för båda villorna.

Med bil kommer man till villorna över en privat byggd väg i direkt anslutning från en huvudled. Det kan nämnas att villorna är förberedda för ännu en våning och detaljplanen i området stöder denna tillbyggnad. Det är självklart att alla tillstånd finns och är betalda som byggnadstillstånd, användartillstånd etc. Priset är 420.000 euros per villa, alltså 840.000 euros för båda villorna.

 • Fakta

  Objektstyp
  Villa
  Adress

  Montenegro

  Bostadsrättsföreningen
  Inre rep.fond
  Byggnaden

Pris

8 673 162 SEK

840 000 EUR

Dokument & Länkar


Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig så du får vårt nyhetsbrev.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

 • Savidis International Real Estate
 • Kemp House 160 City Road, London EC1V 2NX UK
 • info@savidisrealestate.com

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!