Om oss

Savidis International Real Estate är en fastighetsinvesterare som är beläget i UK. Vi är specialister på fastighetsinvesteringar på den internationella marknaden.

Bland internationella investerare har vi fått ett rykte som en konsult som är kompetent att sätta upp de allra bästa investeringsfastigheterna som ger stabila och attraktiva avkastningar. Vår investeringskompetens omfattar lägenheter, radhus, villor, hotell, detaljhandel och kontorsfastigheter.

Vi har ett nätverk av kontor över hela världen som ligger i centrala centra i Europa.

Vår globala räckvidd säkerställer att vi är bäst placerade för att identifiera och utnyttja de attraktivaste investeringarna på fastighetsmarknaden på världens nyckelmarknader och hitta de bästa erbjudanden för våra kunder.

Vi riktar oss till investeringsmöjligheter på pålitliga platser med stabila ekonomiska och politiska miljöer.

Vi fokuserar på säkra investeringsstrategier som erbjuder långsiktiga hyresintäkter, vanligtvis 5/10/15/20 år, från säkra och pålitliga hyresgäster.

Vår yrkeserfarenhet innefattar att erbjuda nyckel fria investeringslösningar till investerare som vill anta en passiv investeringsstrategi.

Vi har erfarenhet av att representera investerare som vill få exponering på nya marknader, vilket ger strategisk rådgivning i alla skeden av förvärvsprocessen från inköp och identifiering, genom förhandlingar, due diligence och kapitalförvaltning.

 


Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig så du får vårt nyhetsbrev.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

  • Savidis International Real Estate
  • Kemp House 160 City Road, London EC1V 2NX UK
  • info@savidisrealestate.com

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!